Skip to main content
 
 

Cykelservice

Att serva cykel regelbudet är A och O. Vi erbjuder service till fast pris. Du väljer själv vilken nivå du vill kosta på din cykel.

Cykelservice

Att serva cykel regelbudet är A och O. Vi rekomenderar att du servar din cykel varje år. Cykeln kommer att hålla längre och du får inga otrevliga överraskningar.

Vi kan erbjuda service till fast pris. Du väljer själv vilken nivå du vill kosta på din cykel. Vi kompletterar med skruvar som saknas. Om det är delar som behöver bytas tex pedaler, m.m. så tillkommer materialkostnader. Servicen omfattar inte arbetskostnad för utbyte eller reparation av delar eller komponenter som har blivit utslitna. Vid större extra arbeten kontaktas kund för konsultation.

Våra servicepaket

Säkerhetsservice – 395kr
  • Justering av växlar, bromsar. Pumpning av däck, besiktning av däcken. Smörjning av kedja. Kontroll av drivpaketet. Allmän kontroll av cykelns kondition och säkerhet.
Standardcykel -595kr
  • Justering av växlar, bromsar. Pumpning av däck, besiktning av däcken. Kontroll och justering nav, styrlager, vevlager. Smörjning/kontroll drivpaket. Justering av ekerspänning vid behov. Smörjning rörliga delar samt åtdragning bultar. Allmän kontroll av cykelns kondition och säkerhet.
Standardcykel PLUS-745kr
  • Inkl. kedjebyte.
Mtb/racer/hybrid – 750kr
  • Justering av växlar och bromsar. Pumpning av däck, besiktning av däcken. Kontroll , rengöring och uppsmörjning av drivpaket. Smörjning rörliga delar samt åtdragning av bultar. Kontroll och justering nav, styrlager, vevlager. Enkel hjulriktning och justering ekrar vid behov. Allmän kontroll av cykelns kondition och säkerhet.
Mtb/racer/hybrid PLUS – 1095kr
  • Inkl byte kedja/kassett/rulltrissor
Elcykel-999kr
  • Justering av växlar, bromsar. Pumpning av däck, besiktning av däcken. Kontroll och justering nav, styrlager, vevlager. Smörjning/kontroll drivpaket. Justering av ekerspänning vid behov. Smörjning rörliga delar samt åtdragning bultar. Allmän kontroll av cykelns kondition och säkerhet. Uppdatering av programvara Bosch/Shimano