Cykelservice

Att serva cykel regelbudet är A och O. Vi erbjuder service till fast pris. Du väljer själv vilken nivå du vill kosta på din cykel.

Cykelservice

Att serva cykel regelbudet är A och O. Vi rekomenderar att du servar din cykel varje år. Cykel kommer att hålla längre och du får inga otrevliga överraskningar.

Vi kan erbjuda service till fast pris. Du väljer själv vilken nivå du vill kosta på din cykel. Vi kompletterar med skruvar som saknas, om det är delar som behöver bytas tex pedaler, m.m. så tillkommer matrialkostnader. Vid större extra arbeten kontaktas kund för konsultation.

Våra servicepaket

Servicepaket 1 – 400kr
  • Justering av växlar, bromsar och styrlager. Pumpning av däck, besikning av däcken. Smörjning av kedja. Kontroll av drivpaketet. Allmän kontroll av cykelns kondition och säkerhet.
Servicepaket 2 – 500kr
  • Paket 1+ kedjebyte.
Servicepaket 3 – 650kr
  • Paket 1 + rengöring och uppsmörjning av drivpaket (krans, kedja, växlar och vevparti. Enkel hjulriktning och justering vid behov.
Servicepaket 4 – 1 950kr
  • Paket 1 + 3 + invändig regöring och infettning service av vev – och styrlager samt nav. Riktning av hjulen i riktställ. Byte av alla vajrar och vajerhöljen. Servicen omfattar inte stödämpare och skivbromsar.